Over mij

Ik help bewuste moeders van jonge kinderen die vooral bezig zijn met alle ballen hooghouden, terug bij zichzelf te komen. Want alleen dát is de basis voor een ontspannen gezinsleven.

Zelf ben ik moeder van een tweeling van 6 jaar, en ik heb de ballen die ik zelf hooghoud goed onder de loep genomen. Ik ontdekte dat er veel meer mogelijk was dan ik dacht, en dat veel oplossingen bij mezelf lagen.

Het gaat me aan het hart als andere moeders het niet redden. Hun hoofd niet boven water houden, en dreigen te verzuipen in de taken en verantwoordelijkheden. En het allerlaatste waar ze dan tijd voor hebben, is voor zichzelf zorgen. Ik weet hoe het werkt!

Ik weet ook hoe fijn een ontspannen moeder is voor kinderen. En hoe ver weg dat kan lijken. Het is mijn passie om moeders door deze fase heen te begeleiden, zodat ze met kleine aanpassingen een groot resultaat merken voor hun gezin.

Ik heb de afgelopen jaren veel geschreven over het moederschap, en alles wat daarbij komt kijken. Op mijn sociale media vindt je deze ervaringen terug, en leer je mij beter kennen.

The only way out is in 🌀

Advertentie