Wie ben ik

Wie is Loes

Als kind al wilde ik mensen helpen. Na de opleiding SPH heb ik jaren in de jeugdhulpverlening gewerkt. Om mijn blik te verbreden heb ik lange reizen gemaakt naar verschillende uithoeken van de wereld, waar ik ook vrijwilligerswerk deed en in kloosters en meditatiecentra verbleef.

Dankzij een burn-out toen ik 25 was ben ik nóg bewuster gaan leven. Duurzaam, minimaliseren, gedachtenstromen onderzoeken en bewust worden van emoties. Ik ging op reis in mezelf. Want de enige weg, is de weg naar binnen.

The only way out is in 🌀

In 2011 startte ik mijn eigen praktijk om ook anderen te kunnen begeleiden op hun innerlijke reis. Na jaren ervaring met massage, meditatie en gezonde leefstijl ligt mijn focus nu op intuïtief systemisch coachen.

Ik ben een kei in afstemmen op diepe lagen. Ik gebruik (familie)opstellingen om onbewuste delen van jezelf in beeld te brengen. Hierbij volg ik 100% mijn intuïtie. Ik zie en voel de dynamieken die in je leven en je systeem spelen. Het is voor mij een feestje om daar aandacht voor te hebben zodat je een stap verder komt.

Je leert mij het beste kennen door me te volgen op sociale media. Daar schrijf ik over wat me bezighoudt, wat ik tegenkom in mezelf en de buitenwereld, en over bewust ouderschap.

Stuur me een bericht als je persoonlijk wilt kennismaken tijdens een telefoongesprek. Ik hoor heel graag wat jou bezighoudt!

Advertentie