Coaching

Ik werk als intuïtief systemisch coach

We gaan samen op reis. Het startpunt is een fysieke of mentale klacht die je hebt. Dat kan alles zijn, en ik zal enkele voorbeelden geven: Pijn, vermoeidheid, huidklachten, chronische of onverklaarbare klachten, angst, onzekerheid, overprikkeling, onrust, enzovoort. Jij vertelt wat je probleem is, en ik luister…

We bekijken welke stap op dat moment nodig is: Een familieopstelling, een visualisatie, een massage, of gewoon echt heel bewust aanwezig zijn bij wat er in je leeft. Ik spreek jouw eigen wijsheid aan om onze route te bepalen. Jij weet de weg, en om dat nóg beter te beseffen reis ik een stukje met je mee.

Dan zijn we samen onderweg. Ik luister niet alleen naar je woorden, maar ook tussen de regels door. Hierdoor leg ik direct verbanden waar jij je nog niet bewust van was. Ik kijk naar je lichaamstaal en benoem wat ik zie, zodat we daar samen bij stil kunnen staan. Als we een opstelling doen, verplaats ik me volledig in jou en in alles wat je ervaart. Je zult verbaasd zijn hoeveel informatie we dan naar boven kunnen halen.

Aan het einde van de reis kijken we terug op alles wat we hebben beleefd. Wat heeft je het meest geraakt? Wat blijft je bij? Welke boodschap neem je mee? Is er misschien een concrete actie die je in je leven gaat toepassen? Je gaat weer een stukje bewuster terug naar huis

Wil je deze reis in jezelf gaan maken?

1. Stuur me een bericht om een afspraak te maken voor een gratis telefonische kennismaking. We bespreken wat jouw probleem is, en bekijken of en hoe ik je daarbij kan helpen.

2. Maak een afspraak voor een eerste coachsessie. Dit kan live in mijn praktijk of online via zoom.

Korte sessie: Je kunt in korte tijd al een nieuw inzicht krijgen rondom je dilemma.

We reserveren een half uur, en jouw investering is 30 euro.

Uitgebreide sessie: Als je vraag veel aandacht nodig heeft, nemen we de tijd om alle aspecten ervan te onderzoeken.

We reserveren 2 uur, en jouw investering is 100 euro.

3. Zijn er meerdere sessies nodig om naar jouw probleem te kijken? Dan is een coachtraject een oplossing. We bepalen samen jouw doel, en het aantal sessies dat nodig zal zijn. We starten met 1x per 2 weken, maar misschien is een andere frequentie beter.

Tussen de sessies door houden we contact om jouw proces alle aandacht te geven die nodig is.

Advertentie